"El futur pertany als qui creuen en la bellesa dels seus somnis." ELEANOR ROOSVELT







diumenge, 12 de maig del 2013

VULL SER EL MESSI!!




Vull ser el Messi!!

No, no només perquè és el millor jugador de futbol del món. No, ni tan sols perquè és el més ben pagat de tots.


Doncs no, no té res a veure ni amb els diners ni amb el prestigi, tot i que reconec que no faria fàstics a rebre una part dels diners que guanya ni a tenir una part del prestigi que té. (Vull especificar, però, que, posats a triar, preferiria ser prestigiosa en altres habilitats que no pas xutant pilotes. Qüestió de gustos).   

I sí, vull ser el Messi i l'autèntic motiu és perquè quan es lesiona, en dues setmanes ja torna a córrer pel camp de gespa i això sí que considero que és un autèntic luxe.

Porto més d'un mes lesionada: fisura al menisc dret i tendinitis rotuliana als dos genolls  produïdes per una sobrecàrrega i un excés d'impacte per l'exercici físic que practico habitualment. Tractament: un antiinflamatori potent i repòs absolut durant 3 setmanes.

Segur que si fos el Messi ja estaria recuperada perquè ell sí que pot estar tres setmanes de repòs absolut. Probablement deu tenir un equip de metges especialistes, de fisioterapeutes i d'osteòpates particulars que li fan el seguiment minut a minut de la lesió i li indiquen quins tractaments i quins exercicis de rehabilitació pot fer per millorar.

Potser fins i tot el venten una mica quan té calor i posaria la mà al foc que li deuen preparar uns batuts boníssims de fruites variades amb un còctel de vitamines i productes d'aquests que en diuen nutricionals, adequats per accelerar la recuperació del menisc i les ròtules que es veu que fan miracles en ossos i articulacions.

Però, a més, si després de dues (ja ni tan sols tres) setmanes, el dolor no li ha remès, l'infiltren amb plasma (no pas amb cortisona)  i a córrer de nou.

Com que no sóc el Messi, fa més de quatres setmanes que em vaig lesionar i no he fet repòs absolut perquè he hagut de treballar, conduir, comprar, cuinar, netejar i pujar escales sí o sí, així doncs, no és pas que continuï igual, sinó que el dolor ha empitjorat. I com que, a més,   m'he pres l'antiinflamatori potent que em van receptar, m'he tirat a l'aire l'estómac i ara també  m'haig de medicar per a la gastritis. Que bonic, oi?

Bé, també m'estic plantejant d'infiltrar-me, però, clar, amb cortisona, que la palla va cara i el plasma és només per als de l'elit. Refotudament és el que hi ha.

Si algú em veu de lluny (o de prop) caminant a zero per hora pel carrer i basculant el cos de  banda a banda, probablement pensarà o que camino fisurada o que camino inflamada o que camino escaldada, però vaja, que aquella habitual gracilitat de moviment que tenia (ehem) ha estat substituïda per les adolorides passes amb  bastó d'una iaia de 90 anys.

Enteneu ara el perquè vull ser el Messi?



13 comentaris:

  1. És evident que Messi té a la seva disposició un equip mèdic de categoria, i les tècniques de recuperació més avançades, com els motociclistes, que cauen de la moto, es trenquen clavícula i no sé quants metacarpians, i en dues setmanes tornen a pujar a la moto sense problema. Però ja veus del que li serveix a en Messi, es sent recuperat abans, juga perquè és un gana, i torna a recaure.

    Cuida't i a millorar-se. Aniràs més a poc a poc, però t'has de curar bé.

    ResponElimina
  2. sempre pots pensar en el que pots fer tu qie el messi no pot....anar a un burguer, fotret unes birres, perdre la nit, sortir al carrer sense que et mirin........ah no això no que de mirar segur que et miren, i no per caminar com escaldada.
    Recupera't aviat i amb paciència que es el que ens queda.

    ResponElimina
  3. Xexu:

    Tens raó, m'haig de cuidar i recuperar-me bé, no hi ha més. El que passa és que és el primer cop que tinc una lesió seriosa (no havia passat mai de les contractures o de tenir el cos adolorit) i això de fer bondat... hauré d'aprendre'n, no em queda més remei! :(
    Moltes gràcies!!

    Joan:

    Un burguer, unes birres, la llibertat d'anar pel carrer i que no et mirin o que et mirin si volen però no per ser famosa... m'agrada aquest enfocament positiu que li dones a l'assumpte. El tindré present quan el dolor sigui més intens, així em donarà forces. :))
    Moltes gràcies!!

    ResponElimina
  4. Sempre pots fer un pacte amb el diable perquè et curi ràpidament a part de vendre la teva ànima. Mira que sa (i malvat) que estic jo

    ResponElimina
  5. Jpmerch:

    Estic segura que les ròtules se m'han irritat per les retallades generals del govern i no pas per la tendinitis. Tanta tisorada no pot ser bona per a ningú!

    Pons007:

    Ja em semblava a mi que eres una mica dimoniet... ;)

    ResponElimina
  6. Vaja, Marion! Mentre escrivies això va el Messi i es lesiona! No li hauràs fet budú ni res semblant per enveja?

    ResponElimina
  7. Buf, pensa que ara en Messi haurà de celebrar la lliga, fer brometes per quedar bé, semblar tímid però simpàtic alhora, aparentar que es proper... se li ha girat una feinada! Tu, mentrestant, podràs reposar al sofà. Ànims!

    ResponElimina
  8. Perfecatament! Però és que té als millors al seu costat... Abans es lesionava un munt. Una abraçada, MARION.

    ResponElimina
  9. Cafè:

    Pobret Messi, no li vull pas cap mal. :(
    Suposo que forçar recuperacions tampoc és el millor per a una lesió. Aix... això de forçar tant la màquina...

    Loreto:

    Això de reposar al sofà només seria si pogués fer repòs absolut, tal i com m'han dit, però acabo de canviar de feina (obligada per les retallades) i a veure qui és el guapo, tenint en compte com està la situació en general, que s'atreveix a demanar una baixa.
    Així que, a treballar, dopada, això sí, però a treballar! :S

    Jordicine:

    Està clar que ell viu del futbol professional i ha de tenir els millors al seu costat. Tot i així, de vegades no se'n surten. La pressió els obliga a fer coses que potser no haurien de fer, com jugar abans d'estar del tot recuperat, suposo.
    Tot és prou pesat!
    Tot un plaer retrobar-te pel meu raconet particular! :)

    ResponElimina
  10. Prova amb l'Arnica, una pomada. Jo vaig arrossegar una tendinitis mig any fins que me la van recomanar.

    ResponElimina
  11. Hola Marion, gracias por tu visita a mi blog. Y por tu comentario.
    Saludos.

    ResponElimina