"El futur pertany als qui creuen en la bellesa dels seus somnis." ELEANOR ROOSVELT







diumenge, 25 de novembre del 2012

VOLS QUE ET FACI UN HASHTAG?



El primer cop que vaig sentir la paraula hashtag no tenia ni idea del què significava i no m'importava gens, però el que sí que us puc assegurar és que la sonoritat de les dues síl·labes d'aquell  mot, juntes i ben pronunciades, no em van deixar pas indiferent.

De seguida vaig esbrinar que la finalitat dels hashtags és diferenciar, destacar i agrupar una paraula o un tòpic específic en les xarxes socials. Es crea una etiqueta per aquelles paraules que t'interessen i així s'agrupen i es separen d'altres temes que inclouen el mateix terme, però que l'estan usant amb un sentit diferent al que se li vol donar.

Quina desil·lusió!! No m'ho podia creure. Una paraula amb tantes possibilitats i només significava allò que ni m'anava ni em venia. Quin desaprofitament!

No ho puc evitar, cada cop que penso en la paraula hashtag m'imagino transparències, espelmes, una veu sensual, un cos provocador, una mirada lasciva i de fons... mmm... vols que et faci un hasssssshhhhtaagg...??

No? A vosaltres no us passa? De debò?

Doncs a mi, ja sigui quan ho diuen per la ràdio, per la tele o quan sento algú que pronuncia la paraula, el so del mot en qüestió retrona dins el meu cervell: hasshhtaag, haassshhhtaaagg, haaaasssssssshhhhhhtaaaaaagg...  Però ho heu de fer amb èmfasi, donant-li entonació eròtica, si no, no val, eh? Que si no, no és el mateix.

Així que ja ho sabeu, si esteu de camí cap a casa i us hi espera la parella... només arribar,  feu l'entonació que pertoca i, apa,  un hashtag de bones a primeres.

I si no teniu parella... entreu a les xarxes socials i contesteu (amb l'entonació especial per a  l'ocasió, insisteixo) els hashtags dels vostres amics o amigues, que de ben segur en trobareu algun  o alguna que s'apuntarà sense complexos a la vostra invitació.

I diumenge apanyat!

Aix... com m'agraden les noves tecnologies!!!


4 comentaris:

  1. Si es diu amb l'entonació adient, fins i tot #paambtomàquet pot tenir una orientació sexual. Però no, no sé d'on t'ho treus, però a mi aquesta paraula no em sembla gens eròtica, al contrari.

    ResponElimina
  2. Uf, on vas a parar, ni punt de comparació!

    "paambtomàquet" no té cap fonema aspirat, que és la causa principal del perquè aquesta paraula em fa imaginar connotacions afegides diferents del seu significat. Si, a més, hi sumes la sibilant d'entremig de síl.laba... tot fa el seu efecte.

    Però vaja, les paraules poden suggererir coses diferents a cadascú de nosaltres i ja veig que a tu les "etiquetes amb coixinet" et són absolutament indiferents.

    Cap problema: el món és ple de colors!
    Mira, coses que em passen de tant en quant.

    ResponElimina
  3. Jugant a dards amb els amics, es donava el cas d'una parella en la qual la noia no encertava ni la diana i el noi era un crack. De vegades ella li demanava que llencés en el seu lloc . Un dia se li acostà amb ulls de gateta i li va dir suggerent:"Xavi, fes-me un disset!" Tots ho vam trobar d'allò més eròtic.

    ResponElimina
  4. Carles:

    "Fes-me un disset"?
    Carai, jajaja, té gràcia. M'ho apunto!!

    Ja sabia jo que no era la única a la qual li passaven aquestes coses.

    Les paraules i el llenguatge que utilitzem per comunicar-nos ens diuen molt més del que sembla a primer cop d'ull. O potser més aviat hauria de dir "cop d'orella", si vull ser literalment fidedigna al que em refereixo, clar.

    Aix... quin embolic de mots!! ;)

    ResponElimina